Gå ner i vikt med coaching

Idag är det nittiotvå (92) dagar kvar till Nyårsafton då vi firar in det nya året 2013.

Tänk att stå där och skåla in ett nytt år. Du har nått din målvikt och kan blicka framåt mot det nya året full av insikt över att detta år kommer bli fantastiskt. Nu kan du unna dig att drömma om allt det du brukar men utan ”först ska jag bara…”

92 dagar är en lång tid att påbörja en varaktig förändring. Tag chansen nu och boka in en viktcoach för att även du ska klara av det. Du får ett erbjudande som är fantastiskt.

Hur brukar det vara? Nyårsafton 2012/2013. Då är det dags att avlägga en massa löften. Nu ska du verkligen ta tag i din vikt. Skriva in dig på gymmet och äta sunt. Kanske du får med dig någon och tillsammans sätter ni upp målet, till sommaren ska en ny garderob införskaffas. Jodå, i år är det dags. Eller hur brukar det låta när du står där vid midnatt och skålar in det nya året?

92 dagar, tänk på det och smaka på det. Är det inte ganska många dagar som du kan använda redan nu och istället stå där på nyårsafton och skåla för att ”Jag gjorde det” Med ett leende på läpparna kan du känna dig nöjd med det liv du valt.

För om du gör som du alltid gjort kommer du att nå samma resultat som du alltid gjort. Du kommer stå där på nyårsafton och tänka att i år är det min tur. Vilket du säker har tänkt redan i flera år, eller? För om du är som de flesta andra så är det precis så det brukar vara. Men ta tag i det redan nu. Sätt upp en plan för hur du ska nå din målvikt innan nyår eller så att du är på god väg redan innan året är slut. För på 92 dagar hinner du en bra bit.

Varför inte boka ett första kostnadsfritt samtal med Tina Skilje Alkryd hos Starta Eget Coach för att se vad jag kan hjälpa just dig med? Just nu får du ett mycket bra erbjudande. Fem coachsamtal där vi tillsammans sätter upp mål och verktyg för att du ska nå ditt mål på 92 dagar.

  • Första samtalet är alltid gratis. Under detta samtal sätter vi upp ditt stora mål, jag berättar om hur jag jobbar och hur jag hjälper dig. Om du inte vill fortsätta så kan du bara säga det till mig och då kostar det inte dig ett öre. Så vad har du att förlora?
  • Då ingår även uppgifter som tar dig framåt i ditt arbete med att byta gamla vanor mot nya som tar dig mot din målvikt
  • Du får de tre böcker som jag säljer som e-böcker, Dukandieten på Svenska, Kokboken Du Kan Äta och tipsboken 100 Weight Loss Tips (som är på engelska)
  • Du får två träningsprogram som du lätt kan utföra hemma.
  • Jag stöttar dig och finns för dig när det går trögt

Jag finns i Stockholm men det går utmärkt att få coachning via Skype.

Vill du fira nyår med ett leende och en känsla av att du lever det liv du vill? Boka in dig genom att klicka på länken här. OBS! Begränsat antal platser då jag även jobbar som Starta Eget Coach.

Om du vill kan du även boka in mig som gruppcoach. Läs mer när du bokar mig.

 

GOTT NYTT ÅR!

Dessutom så får du en ångerrabatt. Om du inte är nöjd efter 3’de samtalet så får du pengarna tillbaka.