Dukandieten.com

Dukandieten och LCHP innan det blev en trend

Just nu: Få båda böckerna inom 24 timmar för 199 kr

Böckerna beställs hos:

BUBI.SE
Just nu 199 kr

(Ordinarie pris 298 kr)
Böckerna laddar du ner direkt efter betalning.

Dukan Diet, bokomslag
En Proteinrik och fettsnål kost

Dukandieten på svenska

Med Dukandieten så går det lätt att gå ner i vikt och verkligen hålla den nya vikten för all framtid. Dukandieten är ett unikt 4-stegsprogram. Kombinerat i två steg för att du ska tappa din oönskade vikt och de två sista stegen är för att du ska hålla din nya trivselvikt för alltid.

Här kan du läsa ett utdrag ur boken

Du Kan Äta – LCHP – En Proteinrik och fettsnål kost

Att äta proteinrikt och undvika fett har visat sig fungera i viktminskning för många överviktiga. Dessutom bygger det muskler. Det som kan vara problemet när man ska sluta äta bröd eller pasta är att hitta alternativen.

  • Hur gör man en god sås utan grädde?
  • Vad har man till kycklingen istället för ris?
  • Hur bakar man frukostbröd utan mjöl?
  • Vad ska man äta om man inte får äta kolhydrater alls, inte ens grönsaker?

En kokbok med proteinrik och fettsnål kost för dig som vill äta sunt och må bra. Om du följer t.ex. Dukandieten så kommer den här kokboken passa dig perfekt. Den innehåller 150 recept med frukostar och mat som passar både till lunch och till middag. Den innehåller även recept på tilltugg till fikat och smarta tillbehör istället för pasta, ris och potatis samt såser och dressingar.

TinaBöckerna är skrivna av Tina Skilje Alkryd. Jag har, precis som många andra länge letat efter en diet som inte bara får mig att gå ner i vikt utan som även hjälper mig att hålla min vikt resten av livet. När jag som vanligt sökte efter en diet som verkar vara lätt att hålla och som tillåter att man får äta vanlig mat hittade jag “Dukan diet”. Då kände jag att mycket föll på plats.