En artikel om mig och Dukandieten

I måndags fick jag tidningen Hemmets Journal. Det är ingen tidning som jag normalt prenuemerar på men där finns en artikel om mig och Dukan dieten. Det är ett tag sedan som intervjun var så det här såg jag fram emot med stor spänning. Det är inte vare dag som jag blir intervjuad och med fotograf dessutom. Bilden är hemma i mitt kök och det här var i mitten av november. Om det är svårt att läsa artikeln på bilden så hittar du länken till tidningen här Hemmets Journal

Jag vill göra två små förtydligande i artikeln. Jag gick ner ca 12 kg (2010 – 2011) tills jag började på ett stillasittande kontorsjobb och där jag gick vi på lunch varje dag. Det var svårt att hålla sig till Dukan och jag gick upp ca 10 kg. Jag slutade på det jobbet i våras och gick tillbaka till Dukandieten i augusti. Det är från där jag gått ner 8 kg inför intervjun. Nu är jag på väg mot samma vikt som jag var innan jag började på kontor. Det jag tar med mig därifrån är att inte sitta stilla för långa stunder och att inte äta lunch ute på stan varje dag.

Boken som jag skrev är naturligtvis e-boken Dukandieten på Svenska som nu sålts i ca 1 500 ex

Jag i Hemmets Journal