3 Responses so far.

 1. Kristina skriver:

  Hej Tina!

  Tänkte kolla hur det går för dig. Känner du dig fortfarande motiverad? Jag har stått stilla nu i några dagar men nu äntligen börjar det röra på sig igen. Nu ser jag äntligen 7an på vågen och inte 8an. Det var lite trögt nu dessa dagar då vågen absolut inte ville röra sig. Vilket är ditt första delmål? Mitt är 70. Så nu är det bara 9.5kg dit och det känns inte så farligt. All lycka till dig. Önskar dig en bra dag.
  Mvh Kristina

  • Tina skriver:

   Hej Kristina!
   Jo jag känner mig motiverad. Tyvärr så är det lite svårt att hitta rutiner när det är så mycket nytt på gång. Jag har börjat en ny utbildning, kvalificerad IT-projektledare. Jag har dessutom startat nytt företag Starta Eget Coach vilket förstås är jättekul men som splittrar mig. Men jag kämpar på. Har lyckats gå ner nästan 3 kg men är helt klart på rätt väg. Bara vardagen sätter sig så…

   En tanke som slår mig när det gäller ditt mål 70 kg. Det är ett tufft mål. Du behöver inte något delmål så att du orkar ända fram? Själv sätter jag upp delmål med typ 3 kg mellanrum. Hur lyckas du hålla dig motiverad? Tina

 2. Kristina skriver:

  Hej Tina!

  Grattis till viktnergången. Visst blir man glad när man ser att det rör sig på vågen, och det är åt rätt håll.:) För mig går det också bra. Jag har gått ner 3,6kg tills nu och nu har jag 18,7kg kvar. Min målvikt är 63. Man är en bit på vägen och det känns bra. Längtar så tills jag börjar känna det mer på kläderna. Har en hel garderob som väntar. (mina gamla kläder, som jag har lagt undan)Kommer först ta fram dem när jag ligger på 70kg. Längtar. Det kommer att bli min julklapp.:)All lycka önskar jag dig nu framöver. Det här kommer vi att klara galant!
  Mvh Kristina