Behöver du stöd för att gå ner i vikt?

Behöver du stöd från någon utomstående när du försöker gå ner i vikt? Är du trött på att alltid falla tillbaka i gamla vanor? Har du lättare att tacka ja till en kaka än att stå på dig och säga nej? Skjuter du upp starten till i morgon och i morgon till i morgon osv? Då kanske du behöver en coach!

Varför coaching när du vill gå ner i vikt?

  • Du får hjälp att motivera dig.
  • Du får hjälp att hitta vad som hindrar dig.
  • Du får hjälp att förstå vilket ditt första steg blir.
  • Du får hjälp att veta hur du ska nå ditt mål.
Jag är diplomerad coach som själv alltid haft problem med just dessa frågor. Jag vet hur svårt det kan vara att veta hur man ska göra men inte klarar att göra det själv. De som är överviktiga vet oftast exakt vad som är bra att äta och vad man ska undvika men ändå så faller man hela tiden dit.
Jag arbetar främst som Starta Eget Coach men viktproblem ligger mig varmt om hjärtat och därför har jag valt att även vända mig till er som behöver mitt stöd.
Skriv några rader om dig själv och varför du vill bli coachad till tina@dukanmetoden.se så får du 500 kr i rabatt.

Läs mer om coaching genom att klicka här

Jag finns i Stockholm men om du inte finns här så går det lika bra att ta det via Skype.