Startdag för nya viktresan

Jag har bestämt att jag starta med Dukandieten på onsdag. Onsdag är dagen D. Visst jag skjuter på det några dagar men det är för att jag bortbjuden på tisdag kväll och då det bara handlar om några (två) dagar så väntar jag med starten. Dessutom hinner jag handla hem mat så jag klarar mig. Känner mig taggad. Häng på du med!!

Hälsar Tina

10 Responses so far.

 1. Rawaa skriver:

  jag och min man har börjat idag jag behöver gå 16 och min man 18 kilo, vi kämpar och hoppas att det går bra.

  • Tina skriver:

   Rawaa, vad skönt för dig att ni är två som kämpar tillsammans. Det går ju alltid så mycket lättare då. Lycka till

 2. Kerstin Barderne skriver:

  Hej allihop!
  Jag känner igen mig i Millas beskrivning. Hade två kilo kvar till min målvikt när ”vissa saker kom emellan ”. Har gått upp nästan allt trots att jag har kört dukan, gått ned och sedan upp IGEN,,,,,trots träning, trots LCHF trots att jag äter medvetet rätt. Måste ta mig i kragen och gå på det igen utan att fuska, I am in….., börjar imorgon som planerat.

 3. Milla skriver:

  Kul att jag hittade till dig. Jag och min kollega gick på Dukan förra hösten och lyckades riktigt bra men -som du skriver- kom annat emellan och sedan har det inte gått så bra. Jag har kört LCHF några månader och tränat jättemycket men inget händer med vikten, tvärtom så har jag gått upp i vikt (och nä, det är inte bara muskler även om nog något har hänt i och med träningen..fläskig är jag). Nu bestämde vi imorse att vi kör igång med Dukan som imorgon :) Jag är alltså på!

  • Tina skriver:

   Åh vad kul att även ni hänger på. Jag kör igång i morgon. Det är ju alltid bättre om man är några stycken som håller lite koll på varandra :-) Hälsar Tina

 4. Mona skriver:

  Lustigt att du inte redan kör Dukan med tanke på hur länge du skrivit om metoden, både på nätet och böcker och kokbok och på Facebook.
  Bra och kul att du lever som du lär tycker jag.
  Lycka till:)

  • Tina skriver:

   Hej Mona!
   Jag tror att du missuppfattat mig. Jag körde Dukan när jag skrev boken men tyvärr så kom en massa emellan och så blev det som det blev. Alla kan ju misslyckas men man behöver ta tag i det igen och det är det jag gör nu. Hälsar Tina

 5. Kristina skriver:

  Hej Hej!

  Jag är också med. Jag började också idag. Nu var det verkligen dags att komma igång. Lycka till nu alla som sätter igång.

 6. Solveig skriver:

  Hakar gärna på, men jag kör igång idag då jag bestämde det igår. :-)