Dukandieten på Svenska Julspecial

Efter att jag varit runt på stan så inser jag att snart är julen här. Jag älskar julen men jag hinner inte riktigt med. Jag undrar lite vart hösten tog vägen?

Men som alla andra butiksägare så har även jag satt upp ett litet erbjudande så här i juletider. Jag säljer nu Dukandieten på Svenska för halva priset. Så slå till nu så du vet hur du ska förbereda dig inför julhelgen och all mat som då serveras. Allt är inte dåligt mat, absolut inte men kanske du kan tänka lite extra på vad som är bra och vad som är mindre bra att äta.

Även om du inte hinner gå ner allt du kanske önskar till jul så är det inte helt fel att börja just nu. Då är du redan på väg när alla andra vill börja vid nyår. Kanske du redan är så pass på väg så att du kan önska vid tolvslaget på nyårsafton något annat än att ”nu ska jag komma igång med viktminskningen” för du är redan på väg.

Så passa på och köp boken Dukandieten på Svenska för halva priset redan idag.

Lycka till hälsar Tina