Frukost dag ett

Idag börjar utmaningen!
Har varit vaken hela natten, har jobbat vak och är riktigt hungrig på vanlig frukost nu. Ska vara i attackfasen i fyra dygn så det blir enbart protein. Så det blir ett kokt ägg och några matskedar keso, man tager vad man haver efter lite rotande i skåpen här. Har inte så mycket med mig hit. Dålig planering :-((

Vad äter ni?

 

2 Responses so far.

 1. Kristina skriver:

  Hej!

  På morgonen äter jag ett ett glad med lätt vanilj yoghurt + havre kli. Tycker det är riktigt gott. Sedan vid tio äter jag ett ägg med keso och några skivor rökt kalkon. PÅ dagen tycker jag det flyter på rätt bra, men jag har svårare lite senare på eftermiddagen och kvällen. Har fortfarande en begäran efter socker. Längtar tills den försvinner. Tina sedan när du kommer in i fas två, hur brukar du äta då? Är det varannan dag eller 5 och 5? Lycka till nu.

  • Tina skriver:

   Eftersom det bara är jag i familjen som äter så här så planerar jag att lägga upp det så här: Jag äter protein plus grönsaker tre dagar fre – sön och enbart protein mån – tor. Det är mycket för att jag själv ska ha lättare att ha koll när jag vilka dagar jag får äta vad. För när man lägger upp det varannan dag så blir jag lätt lite snurrig. Så här vet jag mer exakt vad jag får äta och när jag får äta det. Dessutom så går det lättare att få ihop god middag till helgen med familjen om man kan äta grönsaker också.

   Lycka till själv