Ner i vikt, hösten är här tjoho

Nu ska jag börja om, igen med att gå ner i vikt. Vet inte hur många gånger jag gjort det :-( men jag bra måste. Eller jag har lärt mig att jag ska säga ”jag vill gå ner i vikt” men ibland är det lättare sagt än gjort.

Jag började med Dukandieten som är en mycket bra diet. Men så kom det annat emellan och så kom det ytterligare annat emellan och nu så är övervikten tillbaka, ett faktum. Men jag ger mig inte. På’t igen bara. Någon som vill utmana mig? 10 kg till jul? Det ska väl inte vara något problem? Eller??

 

Post Tagged with

8 Responses so far.

 1. Nicole skriver:

  Heej!! Jag utmanar dig gärna till jul :) Jag började med atackfasen den 19/8 och idag är första dagen jag äter grönsaker! Har gått ner 3,7 kg redan och vill gå ner 13 kg till :)

  • Tina skriver:

   Ok, lycka till. Jag har hittills gått ner 2,0 kg men märker redan på kläderna sitter bättre. Byxorna som inte vill sitta uppe utan bara rullade ner för magen sitter perfekt idag. Så nu mot nya mål (och en ny garderob) hälsar Tina

 2. Kickan skriver:

  Jag vill också hänga på men jag har satt startdatum till den 17/9 och ska då testa Dukan för första gången !! Spännande !

  • Tina skriver:

   Hej Kickan!
   När du startar är inte det viktiga utan att du känner dig motiverad. Det är alltid lättare då. Jag vet att det ibland är saker som gör att man vill skjuta upp starten, man ska på en resa, man är bjuden på en stor fest eller kanske jobbet ska på konferensresa. Men du är välkommen när du vill. Om du är med på Facebook så har jag skapat en grupp där Viktresa hösten 2012 som du kan gå med i. Du kan begära att gå med redan nu eller vänta eller så hänger du här på sidan. Hälsar Tina

 3. Kristina skriver:

  Hej Tina!

  Jag är absolut med. Jag började idag. Har bestämt mig att jag skall ta tag i mig nu. Vill må bättre, vill känna mig nöjd till nästa sommar. Hur mycket vill du gå ner? Jag vill gå ner 20kg. Usch låter mycket men idag har det börjats. Nu gäller det. Lycka till.

  • Tina skriver:

   Hej Kristina!
   Jag har 20 kg också som jag vill gå ner men är nöjd om jag går ner 15. Nu kör vi, lycka till hälsar Tina

   • Kristina skriver:

    Hej Tina!
    Tänkte kolla med dig hur länge du hade tänkt ta attackfasen. Jag vill köra det i minst 7 dagar. Måste se lite resultat så att man känner sig mer motiverad att fortsätta. Tänk vad fina vi blir när vi är färdiga!!:)

    • Tina skriver:

     Jag gjorde uträkningen här och fick fram fyra dagar så då stannar jag där i fyra dagar. Det är inte så att du går ner fortare för att du är längre i attackfasen utan du kommer ifatt sen i alla fall.

     Ja vi kommer bli kanonfina ;-)